HISTÒRIC 2023


INCENDIS - 25, 26/02 i 03, 04 i 05/03


De nou, èxit en MAJÚSCULES!!!

 

Es notaven les ganes de repetir "Incendis". Ganes de tornar a explicar de nou una història dura i conmovedora. Ganes de tornar a emocionar al públic assistent. Aquell que repetia i aquell que es va quedar sense entrades el passat novembre.

 

I és que les 5 representacions van esgotar l'aforament de la Sala La Tropa. 5 dies d'emocions i sentiments a flor de pell. Perquè Incendis ens narra la història de la vida de la Nawal Marwan partint del dia de la seva mort que provoca un incendi a la vida dels seus dos fills bessons, Jeanne Marwan i Simon Marwan, ambdós de 22 anys. En la lectura del testament, el notari Hermile Lebel els hi entrega dos sobres: un per un germà del qual no en saben res i un pel seu pare que creien mort.

 

 

Felicitar de nou a tot l'equip encapçalat per l'Oriol Porta com a director de l'obra i ànima de la producció, composada per més de 30 persones entre actors, actrius, tècnics, maquillatge, perruqueria, vestuari, regidoria... Un èxit aconseguit des del treball i la constància, doncs pràcticament es compleix 1 any des de l'inici dels assaigs. Així que moltes felicitats a totes i tots! Incendis quedarà en la memòria col·lectiva tropera!


NOU CURS D'INICIACIÓ AL MÓN DEL TEATRE - MARÇ 2023


NOU CURS DE TEATRE PER A ADULTS!!!

 

La Tropa no parem i és per això que llancem un

Curs de Teatre per a adults! De la mà de l'Eduard Tardà, presentem aquest curs d'iniciació per a tots i totes on treballarem diferents aspectes de la interpretació: dicció, expressió corporal, respiració... sempre partint de la diversió i el joc amb els i les companyes.

 

Tots els DIMARTS de 19h a 21h al Local de la Tropa (c/St Ramon, 125) t'esperem amb la millor de les energies per a perdre la por de pujar dalt l'escenari!

 

Començarem el 14 de març i acabarem el 20 de juny representant una obra de teatre. Vols més motius??? 

 

Per ser soci/a de La Tropa, el curs et costarà 37€/mes. I si no ets soci/atranquil, també t'hi podràs apuntar per només 42€/mes.

 

Pots fer la teva inscripció clicant aquí!

 

Si mai has tingut l'ocasió de poder fer un curs de teatre, ara és el moment!


RADIOGRAFIA - 18/03/23


 El passat dissabte 18 de març, La Tropa vam presentar l'obra RADIOGRAFIA de la Companyia BIOMBOS a la Sala Mª Roser Carrauen la que hi participava el nostre company Eduard Tardà.

 

L'obra, en clau d'humor, feia una radiografia de la mateixa ràdio com a medi de comunicació. Canvis d'emissores, diferents programes i personatges curiosos i grotescos van fer riure sense parar al centenar d'espectadors que van decidir passar una bona estona!

  

Esperem que us ho passessiu molt bé! En breu, informarem de les properes representacions que estan en producció i a punt de veure la llum! Atents a les nostres xarxes!!!
L'HOME QUE ESCRIVIA NOVEL·LES DE DETECTIUS - 14, 15, 16, 21 i 22/04/23


Els passats 14, 15, 16, 21 i 22 d'abril, La Tropa va presentar: "L'home que escrivia novel·les de detectius", guanyadora del Premi Vila de Gràcia al Millor Text Teatral 2022, escrita i dirigida pel nostre estimat Lluís Ramis.

 

El nou Local de La Tropa es va engalar per a rebrer els més de 200 espectadors que van omplir la Sala aquests 5 dies, penjant el cartell d'entrades exhaurides per a tots els dies.

 

En Jaume Alsina, la Maria Budó, en Lluís Pont, la Gemma Ventura i en Joan Valls, sota la direcció d'en Lluís Ramis, ens van endinsar al món d'un prestigiós escriptor de novel·la negra que s'enfrontava a la que seria la seva darrera obra però que no li resultà fàcil doncs els seus personatges li donen l'esquena i es neguen a col·laborar-hi. La única solució per tirar-la endavant serà eliminar-los, però ells s'hi resisteixen. 

 

El públic assistent va disfrutar de la posada en escena al nou Local de La Tropa, un espai polivalent que ens dóna molt de joc per a aquest tipus d'espectacles doncs els actors i actrius són a tocar del públic i ajuda a crear una atmosfera ben peculiar. Ben aviat us informarem de tot el què s'està preparant que no és poc! Visca La Tropa! 


ST JORDI 2023 - 21, 22 i 23/04/23


Quin cap de setmana més intens! Sempre per Sant Jordi, a La Tropa engeguem la maquinària per a col·laborar amb la cultura del poble! Us deixem un recull de fotos-resum d'aquest cap de setmana tropero!

Divendres 21 vam ser presents un any més a la Biblioteca Ernest Lluch per a recitar i entregar els premis de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot. Com sempre, en Jaume Linares ens va acompanyar a la guitarra en un acte que ja és un clàssic per a La Tropa!

Dissabte 22 a la tarda vam participar a la presentació del llibre del nostre amic Agustí Martín a la Sala Mª Roser Carrau, teatralitzant alguns dels passatges de l'obra que mostra aspectes fonamentals del món pesquer i part de la història de Vilassar de Mar!


I com a fi de festa, diumenge 23 a la Plaça Picasso la ja tradicional escenificació de la "Llegenda de St Jordi del segle XXI" juntament amb l'Aval i els Mansuets de Foc. Aquest va ser el punt i final d'una setmana Tropera juntament amb les darreres representacions de "L'home que escrivia novel·les de detectius" al Local de La Tropa que va omplir cada dia! Gràcies a tots i totes que heu participat i ens heu vingut a animar a tots els actes!!!LA TROPA 2.0

ÚLTIMS TWEETS