CURS 2015-2016


El passat 26 de setembre vam presentar el nou  curs de l'Escola de Teatre de La Tropa  2015-2016. I ho vam fer tornant a representar un dels espectacles del fi de curs passat escrit i interpretat pels nostres alumnes del grup juvenil: "La por", un espectacle on descrivien i exposaven diferents situacions on els sentiments cobraven vida.

 

L'espectacle va servir també de carta de presentació per a tots aquells nens i nenes que no coneguin l'Escola de La Tropa i vulguin fer teatre que vegin el què es treballa i quin resultat té!!!

 

Felicitar una vegada més als nostres nanos i a esperar que  al nou curs  disfrutin  tant o més que el curs passat! I a tots els nouvinguts, prepareu-vos per passar-ho bé i aprendre molt a l'Escola de Teatre de La Tropa!!!

 

Encara hi ha inscripcions obertes així que no us despisteu!!!

Divendres 02 d'octubre tanquem llistes!

 

Us deixem les millors fotografies de dissabte passat!!!


LA TROPA JOVE DE CONVIVÈNCIES - ABRIL 2016


Els nostres joves de l'Escola de La Tropa han estat de convivències amb la nostra professora Aina Ripol a l'Alberg Torre Ametller.

 

S'ho van passar d'allò més bé, van fer molta pinya i van aprofitar per assajar l'obra que faran per a final del curs de teatre. Una experiència molt positiva per a ells que volen tornar a repetir tan aviat com sigui possible!


FI DE CURS 2015-2016


 

 

Un altre curs a la saca!!!

 

Arriba el juny i ens posem sempre una mica tristos. Tristos perquè els nostres alumnes marxen de vacances. Però abans sempre hi ha temps per a una bona festa de fi de curs. I quina festa! Una festassa!!!

 

Com cada any, tanquem el curs anual amb la representació de diferents espectacles preparats pels propis alumnes. Així doncs, diumenge 05 va ser el torn de:

Grup Escola amb l'espectacle "De pel·lícula"

- Grup Infantil: "De boca en boca"



CURS D'ESTIU 2016


 

 

 

 

Juliol significa TEATRE!!!

 

Apunta't al nostre Curs d'Estiu de La Tropa! Fes amics i  amigues i gaudeix de l'estiu fent teatre amb La Tropa!

 

Més info a: info@latropateatre.net



LA TROPA 2.0