CURS 2011-2012



FI DE CURS 2011-2012


El passat 2 de juny l'Escola de Teatre de La Tropa va tancar les portes del curs 2011-2012. I ho va fer amb el tradicional fi de curs que va congregar a més de 250 persones, entre pares, mares, avis i troperos que no van voler perdre's la gran festa del teatre que els nois i noies de l'Escola ens van preparar.

 

L'escenari triat va ser el mateix on els nanos fan el curset de teatre i que enguany han inaugurat: la Sala Mª Roser Carrau, al Centre Cultural Can Bisa.

 

L'espectacle va tenir 2 parts, protagonitzades cada una d'elles pels 2 grups que té l'Escola de La Tropa. El grup infantil ens va presentar "La parada de l'autobús" un espectacle divertidíssim on els 15 nens que el conformen van interpretar diferents esquetxs que van fer riure a tots els assistents. La Maduixa Tricolor, en Puyi o en Cristiano Ronaldo van ser alguns dels personatges que els nens de 6 a 12 anys ens van interpretar.

 

El grup juvenil va triar com a nom de l'espectacle "Telenotícies Tropero" on, prenent com a fil conductor un telenotícies, ens van ensenyar què passa davant i darrera de la càmera.

 

Al finalitzar l'acte, l'Aina i en Francesc (professors de l'Escola), van desitjar als nanos un feliç estiu i felicitant-los per la feina feta durant l'any.

 

 

Al mes de setembre començarà un nou curs que esperem que sigui igual o millor que aquest que acabem d'acomiadar! Bones vacances!!!      



LA TROPA 2.0