FI DE CURS 2022-2023  - 27/05/23


Un altre a la saca!!! I ja en van uns quants!

 

Aquest cap de setmana passat, els nostres alumnes van tornar a acomiadar un nou curs de l'Escola de Teatre de La Tropa. 

 

Familiars, amics i amigues no es van voler perdre cap dels 2 espectacles que van presentar, ensenyant-nos tot el què aprenen al llarg de l'any. A més, els espectacles sempre són d'autocreació amb els mestres, ensenyant-nos la seva part més creativa i enginyosa.

 

La Sala Mª Roser Carrau es va quedar petita doncs pares, mares, avis, àvies, tiets i amics i amigues no s'ho van deixar perdre i van omplir la sala per passar una molt bona estona on van poder riure però també emocionar-se doncs veure tant de talent dalt l'escenari és una satisfacció per a tots i totes. El Grup Escola va presentar l'espectacle "MANERES DE SER" i el Grup Infantil "ANTISOCIAL".

 

I es va recuperar una antiga tradició doncs dalt l'escenari van coincidir amb alumnes de l'escola La Teatral de Masnou, escola dirigida per la nostra mestre Aina.

 

Molt contents per l'evolució de tots i totes mostrada dalt l'escenari i ja amb moltes ganes de començar el nou curs 23-24 a l'octubre! Que passeu un bon estiu!!!


CHARLIE I LA FÀBRICA DE XOCOLATA - 11/06/23


El grup de joves del nou Curs de Teatre Musical de La Tropa ha tancat el seu primer any de vida representant l'obra musical "Charlie i la fàbrica de xocolata", de Roald Dhal. Sota la direcció de la Judith Porta i la Mariona Marsol, hem pogut disfrutar d'aquesta versió tan divertida i alegre.

 

La història arrenca quan en Charlie Bucket troba un del 5 bitllets daurats que el senyor Willy Wonka ha amagat dins les seves xocolatines. Aquest bitllet és la clau d'entrada a la fàbrica de xocolata més màgica del món! Un cop dins de la fàbrica, en Wonka revela als seus convidats que els misteriosos treballadors de la fàbrica són els "Oompa Loompas", un grup de gent de la nació de Loompalàndia que acceptà treballar per a en Wonka a canvi d'una ració il·limitada de la seva menja més preuada: les llavors de cacau (l'ingredient principal de la xocolata). 

 

La veritat que tant alumnes com públic que va omplir la Sala Mª Roser Carrau van disfrutar de tots els números musicals, acompanyats de coreografies impossible i molta il·lusió. Es van fer 2 representacions el mateix dia i la resposta del públic va ser excel·lent, esgotant les entrades pels 2 passis. Esperem que el proper curs sigui igual o més d'exitós!!! Gràcies a tots i totes per fer-ho possible!

Visca el Teatre Musical!!!


CURS D'ESTIU DE LA TROPA - JULIOL 2023


Que bé que ens ho passem a La Tropa!!! 

 

Com cada any, La Tropa no para a l'estiu i durant tot el mes de juliol disfrutem fent teatre amb el CURS D'ESTIU. 

 

Del 3 al 27 de juliol, ens hem divertit d'allò més fent allò que més ens agrada, FER TEATRE! Però, a més, també fem nous amics i amigues i disfrutem de les vacances d'estiu remullant-nos, cantant, rient, fent l'indi...

 

Enguany, tots els dilluns, dimecres i dijous de juliol a la Sala Mª Roser Carrau hem disfrutat de la màgia del teatre i, a més, hem preparat una petita representació per cada grup d'edat sota una consigna que la nostra professora, l'Aina, ens ha proposat:

 

- De 7 a 11 anys: ÉS DIVERTIT FER TEATRE

- De 12 a 16 anys: INVENTEM LA NOSTRA OBRA DE TEATRE

 

 

La veritat que han estat unes setmanes molt divertides i no podem esperar a que torni a començar el curs anual! Però això haurà d'esperar encara una mica. Ara sí, marxem de vacances però ja de cara al setembre, tornarem a engegar la maquinària! Que passeu un bon estiu!!!



LA TROPA 2.0