HISTÒRIC 2021


MOSTRA LITERÀRIA 2021 - 21/04/21


 

SANT JORDI 2021

 

Aquest Sant Jordi diferent, vam participar a l'entrega de premis de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot als jardins de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, amb la participació a la guitarra del tropero Jaume Linares.BOLO "MISTERIÓS ASSASSINAT" - 25 i 30/04/21 i Festa Major 26/06/21


 

Els nostres detectius predilectes es van tornar a posar en marxa els passats 25 i 30 d'abril en un altre bolo de La Tropa Teatre.

 

Aquesta vegada la Petra Delicado, l'Hercule Poirot i en Sherlock Holmes van estar dos dies a La Casa dels Contes, al barri de Gràcia de Barcelona, intentant resoldre un misteriós assassinat. segur que ho van aconseguir!!!

 

I per la Festa Major, vam actuar de nou a la Sala Mª Roser Carrau.

 

Ens encanten els misteris!DIADA NACIONAL 2021 - 10, 11 i 12/09/21


 

Com ja és tradició, La Tropa va participar activament als actes de la Diada Nacional de Catalunya al nostre municipi.

 

Divendres 10 a la nit i com els darrers anys, els actes es van desenvolupar a la Plaça de l'Ajuntament, on les diferents entitats i associacions locals, corporació i partits polítics del municipi fan la tradicional ofrena floral. La Tropa vam participar, a més, amb un petit tast del recital poètic que vam representar diumenge 12 als Jardins de Can Bisa.

 

Enguany, el recital ens va apropar la veu de Joan Vinyoli. Arrels, vida i amor es convertiren, acompanyades per la guitarra, llums i ombres, en el fil conductor d'una poesia que vol dur-nos de nou "a la petita casa de mi mateix".


HORROR NIGHT - 05 i 06/11/21


 

Els passats 5 i 6 de novembre vam tornar a organitzar el nostre particular passatge del terror. Novament vam ambientar l'Espai Cultural Can Bisa per oferir una experiència terrorífica amb dos passatges, espectacles en exteriors i moltes altres sorpreses.

 

Enguany, la Haunted House: temàtica ambientada a la pel·lícula d'Stanley Kubrik "La Resplendor", on us podíeu allotjar al nostre encantador hotel Overlook.

 

Novetat: Extreme House on podíeu formar part d’un aquelarre de bruixes.

 

Diferents xous exteriors, ambientació i intereaccions al llarg de les cues van fer que l'experiència fos rodona pels amants del terror.CONTRA EL PROGRÉS - 27 i 28/11/21


Els 27 i 28 de novembre La Tropa va tornar als escenaris. Aquesta vegada a la Sala Petita de l'Ateneu amb un recull d'històries força particulars.

 

De la "Trilogia de la Indignació" creada per l'Esteve Soler, "Contra el progrés" ens exposa sis visions surrealistes i contundents sobre el progrés que no avança, el progrés que menysprea, el mateix progrés de sempre... Sis histories extravagants , inquietants, a voltes cruels , amb uns personatges tan reals que podríeu ser vosaltres mateixos, que podrien ser qualsevol de nosaltres...

 

Un migrant que fuig d’un camp de refugiats, un malaurat atropellament una foca genocida , un empresari amb inquietuds espirituals, una mestra de tota la vida explicant un conte de tota la vida, i una troballa sorprenent al menjador. Sis petites obres que barregen horror i comèdia . Personatges quotidians, enfrontats a situacions extraordinàries. 

Descarga
Programa de mà - Contra el Progrés
Programa-de-ma-contra el progres.pdf
Documento Adobe Acrobat 416.1 KB


LA TROPA 2.0