HISTÒRIC 2020


BAIXEM EL TELÓ 2020 - 10è ANIVERSARI DE LA TROPA


El passat 25 de gener, vam celebrar una vegada més la gran festa anual de La Tropa: la GALA BAIXEM EL TELÓ! Però enguany celebràvem una edició especial: els 10 ANYS DE LA TROPA! Per això, vam organitzar una festassa a l'alçada d'aquests 10 anys! Tots els troperos i troperes no s'ho van deixar perdre! Qina nit més especial! Petits, grans i mitjans van disfrutar amb totes les sorpreses que vam preparar!!!

La nit va acabar quan vam bufar les espelmes desitjant que en siguin com a mínim, 10 anys més!

MOLTES FELICITATS TROPA!


LA RESPLENDOR - FEBRER i MARÇ 2020


Les portes de l'Hotel Overlook es van reobrir per a rebre a una petita legió de 30 visitants per dia, disposats a passar por a les instal·lacions d'aquest hotel amb més de cent habitacions... buides?

 

La Resplendor és la tercera novel·la de l'escriptor mestre del terror Stephen King que Stanley Kubrick va dur al cinema l'any 1980.

 

Jack Torrance és contractat per mantenir l'Hotel Overlook els mesos d'hivern, durant els quals està buit. Al costat del seu fill Danny, que té un estrany poder de premonició anomenat "resplendor", i de la seva dona Wendy, es trasllada a l'hotel, situat al mig del no-res. Però, amb l'arribada de la neu, la carretera que els comunica amb la ciutat més propera queda tallada, i, enmig de l'aïllament, es comencen a manifestar a les habitacions de l'hotel i en la ment del mateix Jack uns terrorífics poders que l'aniran trastornant fins a convertir-lo en un psicòpata.

 

Un muntatge únic a la Sala Mª Roser Carrau que es va veure interromput per la Covid-19, doncs, degut al gran èxit en les seves 8 representacions, teníem programades noves dates que no es van poder representar. Tot i així, el gran equip de La Resplendor, ens va meravellar amb la seva gran posada en escena i tensió constant!


BOLO "MISTERIÓS ASSASSINAT" A LA LLIBRERIA INDEX - 29/02/20


Nou bolo dels nostres detectius predilectes. Aquest cop, resolent misteris a la Llibreria Index!SITCONFINADA DE LA TROPA - MAIG-JUNY 2020


Capítol 1


Capítol 3


Capítol 2


Capítol 4
MISTERIÓS ASSASSINAT, LA SEQÜELA - JUNY 2020


El que va passar quan Petra i Sherlock van anar a prendre unes cervesetes...LA HISTÒRIA DEL SENYOR SOMMER - JULIOL 2020


 Aquest estiu vam tenir la visita del Senyor Sommer, encarnat pel nostre estimat Jordi Tomàs.

 

Què li passa al senyor Sommer, que des de l’alba fins a la nit camina sense desmai, plogui o nevi, amb una motxilla buida, sense aturar-se a parlar amb cap veí del poble? Aquesta és la pregunta que es fa el protagonista d’aquesta inoblidable novel·la, un innocent nen que, des de la perplexitat i la fascinació, tracta de comprendre el cor d’una noia, aliena als seus plans amorosos; el dels adults, regit per una incomprensible arbitrarietat, i el seu propi cor, abocat al precipici de deixar de ser un infant.

Què li passa al senyor Sommer? És la pregunta que també es farà l'espectador inquiet i potser descobrirà que aquesta senzilla història, a estones tendra i hilarant, a estones punyent i colpidora (esteu avisats), pot encloure l’univers sencer. Patrick Süskind n'és l'autor i segur que molts de vosaltres no en vau treure l'aigua clara... o sí?


DIADA NACIONAL 2020 - 11 i 12/09/20


Un any més, La Tropa va participar dels actes de la Diada Nacional. El divendres 11 vam participar a la tradicional ofrena floral, enguany tancada al públic degut a les restriccions santàries vigents. L'acte es va celebrar al Monument de Rafael Casanova, al Museu de la Marina. I el dissabte 12 vam oferir el tradicional Recital de la Diada de Catalunya on es van recitar poemes de Josep Carner, sota la direcció de Marta Abril i Pilar Martínez. LA FAMÍLIA MYERS - 31/10/20


Pensàveu que tindríeu una castanyada tranquil·la? Que aquest any podríeu anar a dormir sense tenir malsons? Que els fantasmes, monstres, metges diabòlics, esperits, criatures estranyes... no estarien entre nosaltres?

 

Doncs no serà així!!! El coronavirus no ha pogut amb ells. El toc de queda no ha pogut amb ells. I el confinament tampoc podrà amb ells. Si crèieu que això us salvaria perquè no podríeu sortir de casa, aneu molt equivocats. Perquè seran ells qui us vindran a visitar a casa.

 

Dels creadors de l’Horror Circus i de l’Horror Psychosis, els 2 passatges del terror més terribles de Vilassar de Mar, ens arriba LA FAMÍLIA MYERS, un curtmetratge on viureu uns fets paranormals, inexplicables, terrorífics... que succeeixen a casa d’aquesta família.

 

 

No cal que tanqueu les portes amb doble pany ni que poseu alarmes ni que contracteu seguretat privada, perquè igualment us entraran a casa. La Tropa aquest any no us ha pogut oferir el Passatge del Terror, però us el porta a casa. No us ho podeu perdre!!!


NADAL 2020 - LA MARATÓ


Com que aquest any no podem fer Pastorets, us animem a tots i totes a destinar la compra de les vostres entrades a col·laborar amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació de la Covid-19 que tan ens està afectant. Col·laboreu-hi!!!


LA TROPA 2.0