VETLLADA DE SAINETS

Benvolguts troper@s!!

 

L'estiu ja és aquí, la calor, la xafogor, les ganes de vacances... I LES VACANCES!

 I com cada any, des de La Tropa organitzem el concurs "De vacances amb La Tropa!". Aneu on aneu de vacances, sigui Cadaqués, la piscina del veí, l'Aneto o Nova Zelanda, agafeu la vostra samarreta de La Tropa i feu-vos una foto ben molona o un video.

 La pengeu a l'Instagram amb el hashtag #VacancesAmbLaTropa i entrareu en el concurs.

 L'any passat vam rebre fotos molt xules! Entre tots podem fer un super estiu tropero!

 Agafeu la càmera, la samarreta i a viatjar!

 

Bon estiu

TOC TOC

TITELLES DE LA TROPA

BAIXEM EL TELÓ

MÀSTERCLASS PER A ADULTS

Benvolguts Troper@s!

Veieu en Buenafuente i voldríeu fer riure tan com ell? En Rubianes ha estat sempre el vostre ídol? No deixeu que us ho expliquin i apunteu-vos a aquest curs de monòlegs que des de La Tropa Teatre us hem organitzat.

L'Aina Ripol, la nostra estimada profe de teatre, ens guiarà durant tres dies d'aquest mes de febrer per aquest divertit i apassionant món dels monòlegs. 

Els objectius del curs són:

- descobrir les motivacions (tantes com siguin possibles) que hi ha darrera les paraules del personatge: què diu, què no diu, per què ho diu?,...

- prendre decisions actorals que vagin més enllà del text per arribar a una proposta personal, que no parteixi d'una demanda del director, sinó de la creativitat de l'actor.

El millor de tot: és GRATUÏT per als socis de La Tropa Teatre! Només cal que escriguis un correu a escola@latropateatre.net i deixis el teu nom, edat, telèfon i correu electrònic, per tal que et reservem una plaça.

Quan serà?

Divendres 10 de febrer de 20.30 a 22.30

Dimecres 15 de febrer de 20.30 a 22.30

Divendres 17 de febrer de 20.30 a 22.30

I quins són els requisits que demanem?

* Un monòleg que t’agradi molt après de memòria (o tan après com sigui possible!). Si necessiteu ajuda per trobar el text escribiu a: ainaripol@gmail.com

* Roba còmode (tal vegada no sigui necessari, però mai se sap…)

No t'ho pensis més i apunta't! Et divertiràs i aprendràs...què més vols? 

Salut i teatre,