TALLER DE FANTASIA

RECITAL POÈTIC DE LA DIADA

Un any més, s'acosta la celebració de la Diada Nacional, jornada festiva i reivindicativa de la nostra pàtria catalana. I un any més, La Tropa no vol faltar a la cita. 

 

 

 

DIVENDRES 09/09 a les 21:30h als Jardins de Can Bisa, tenim preparat un Recital Poètic amb nom i forma de dona. Tal i com ens ha explicat Mireia Sort, qui dirigeix l'espectacle per tercer any consecutiu: "Aquest any ens reunim nou dones per posar veu a les poesies de les nostres poetesses preferides, les que elegim perquè ens han tocat el cor. Recitem poetesses de renom, poetesses de casa, poesies de les nostres germanes, de la veïna, la mare, poetesses que ens hem trobat en el camí, les nostres també... les que hem escrit, les que hem llegit. I volem fer-ho amb la nostra llengua, la que ens uneix... La poesia de la nostra terra, de les nostres dones i la seva sensibilitat"

 

 

 

No us deixeu perdre aquesta sensibilitat portada a escena en un ambient únic al voltant dels jardins de Can Bisa de la mà de La Tropa.

 

 

 

Us hi esperem!!!


CASA DE JOCS


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La doctora Margaret Ford, una brillant psicòloga i autora d'uns best seller sobre el comportament obssessiu, s'aventura en un mon desconegut per ella fins aleshores per ajudar a un pacient. El seu viatge la portarà a la Casa de Jocs, "un lloc perillós, un lloc autèntic, on cada segon crema,...

Pe absolut en les dues representacions de Mary Poppins  els passats 28 i 29 de maig, que vaobligar a posar el cartell de localitats exhaurides durant la venda anticipada.

El talent més jove de La Tropa posant en escena un musical clàssic, prop d'un centenar d' actors demostrant del que són capaços i fen-nos veure a tots que tenim pedrera per seguir endevant.

Felicitats a tot l'equip.

 

UN DÉU SALVATGE


Un Déu Salvatge és una comèdia que ens explica la història  de dos nens d'uns onze anys que s'enfronten amb violència en un parc. Llavis inflats i alguna dent trencada... Els pares de la "víctima" han convidat a casa als pares de l’ "agressor" per resoldre el conflicte. El que comença sent una xerrada amb bromes i frases cordials, adquireix un caire més violent a mesura que els pares van revelant les seves ridícules contradiccions i grotescs prejudicis socials.

LA TROPA PARTICIPA EN LA MOSTRA LITERÀRIA

Com cada any, el passt 22 d'abril  La Tropa  va participar en la presentació dels treballs guanyadors de la Mostra Literaria Mossèn Pere Ribot. Aquí en teniu algunes imatges de l'acte.

La primera de les Màsterclass d'enguany, tot un èxit!!!

 

De la mà de la  nostra professora de l'Escola de La Tropa, l'Aina Ripol, un grup de Troper@s va disfrutar de 2 sessions els passats divendres 26 i dissabte 27 de febrer de diferents, on van aprendre diferents eines bàsiques perquè l'actor surti a escena en les millors condicions possibles.

 

Diferents "trucs" relacionats amb la respiració, la relaxació, la veu... que de segur ho posaran en pràctica quan siguin dalt l'escenari.

 

Us deixem algunes fotografies de les 2 sessions. I estigueu atents perquè en breu tornarem amb una altra Màsterclass de La Tropa!