CURS D'ESTIU DE TEATRE 2024


Obertes ja les inscripcions del Curs d'estiu de Teatre de La Tropa!

 

Tornem a obrir les portes de la nostra Escola d'Estiu per a presentar-vos una nova edició del nostre curs d'estiu pel proper mes de juliol. Està obert per a tots els nens i nenes de 7 a 16 anys. Al llarg del curs treballarem diferents aspectes com la creació de personatges, jocs teatrals amb improvisació... no us ho podeu perdre!

 

Podeu inscriure als vostres fills i filles tot el mes de juliol o per setmanes. El curs serà de l'1 al 25 de juliol tots els DILLUNS, DIMECRES i DIJOUS de 17h a 20h a la Sala Mª Roser Carrau (Espai Cultural Can Bisa), sota la direcció tècnica de la nostra professora Aina Ripol

 

PREU: 

SOCIS DE LA TROPA 36€ per setmana o 130€ el curs complert.

NO SOCIS 45€ per setmana o 145€ el curs complert.

 

Les inscripcions es poden fer on line a través d'aquest enllaç i omplint el formulari que hi trobareu. Per a més informació, podeu fer-nos un correu a info@latropateatre.net i us atendrem el més aviat possible. Podeu inscriure els vostres fills i filles fins el DIJOUS 27 DE JUNY. No ho deixeu per última hora!!!

 

Si encara no ets soci o sòcia de La Tropa, clica aquí i disfruta d'un bon descompte i d'altres beneficis

 

per ser de La Tropa Teatre!!!


FI DE CURS ESCOLA DE TEATRE 23-24


Quina tarda més emocionant! I és que no podem estar més orgullos@s de la nostra Escola!!!

 

Com cada any, a les portes de l'estiu, acaba un any més el curs de teatre de la nostra Escola. I ho fa, com no podia ser d'una altra manera, amb el tradicional espectacle de Fi de Curs que els i les nostres alumnes ens regalen! Dissabte 01 de juny, els 3 grups ens van presentar 3 espectacles ideats i creats per ells mateixos durant les darreres setmanes:

 

GRUP PETITS - "QUIN CIRC!" 

GRUP MITJANS - "365 A L'INSTI" 

GRUP GRANS - "GOSSIP!" 

 

Les representacions van ser a la Sala Mª Roser Carrau on pares, mares, germans, germanes, amics i amigues vam riure, vam emocionar-nos però sobretot, vam disfrutar de veure'ls dalt l'escenari on ens van ensenyar què han après durant l'any. 

 

Les portes de l'Escola es tanquen un curs més. Però no acaba aquí! Qui vulgui fer classes extra pot fer-ho al nostre Curs d'Estiu durant el mes de juliol (encara hi ha places!). I sinó, ens retrobarem passat l'estiu per a començar el proper curs 2024-2025 que també promet ser irrepetible!!! Bones vacances!


FI DE CURS TEATRE MUSICAL 23-24: "ANNIE"


Quin exitàs el musical de fi de curs dels nostres alumnes de "Teatre Musical" de l'Escola de La Tropa!

 

Els passats 25 i 26 de maig van presentar a la Sala Mª Roser Carrau el musical "Annie", un dels musicals més premiats a Broadway sota la direcció de la Mariona Marsol i la Judith Porta, directores del curs. 

 

La petita Annie és una òrfena que viu en l’orfenat administrat per una dona malvada, la senyoreta Hannigan. Per atzar, la confiada i decidida Annie entra a la vida del milionari Oliver Warbucks que comença a agafar-li afecte i decideix adoptar-la. No obstant això, Annie segueix decidida a conèixer als seus veritables pares. Una parella de bergants, Rooster i Lily, es fan passar pels pares, ajudats per la Senyoreta Hannigan per tal d’accedir a la petita fortuna de la nena.

 

 

La Sala Mª Roser Carrau es va quedar petita! Els 2 dies es van exhaurir les entrades, certificant de nou la bona feina que s'està fent! Una posada en escena espectacular, veus en directe i uns números musicals impossibles!

 

 

Des d'aquestes línies felicitar als nostres alumnes per posar tanta passió i esforç i esperem retrobar-los el curs que ve! Bones vacances!!!


CASTANYADA vs HALLOWEEN A L'ESCOLA DE LA TROPA - 30/10/23


L'Escola de La Tropa ens presenta la seva particular Castanyada vs Halloween!

 

I és que les velles tradicions no són incompatibles amb les noves modes. I a La Tropa donem fe! Els nostres nens i nenes s'ho passen d'allò més bé interpretant personatges dalt l'escenari. I si són d'allò més terrorífics, millor!


NOU CURS 2023-2024


CURS DE TEATRE 23-24

Avui 02 d'octubre obrim les portes de l'Escola de Teatre de La Tropa pel curs 2023-2024!

 

Enguany comptarem de nou amb 3 cursos. Les classes es realitzaran a la Sala Mª Roser Carrau (Espai Cultural Can Bisa):

  •  Escola: de 7 a 10 anys - Dilluns 17:30h a 19h
  • Infantil: de 11 a 13 anys - Dilluns 17:30h a 19:30h
  • Juvenil: a partir de 14 anys - Dimecres 18h a 20h

El curs regular abarca des del mes d'octubre fins el juny, mes en què els i les nostres alumnes exposen dalt l'escenari tot el què han après al llarg de l'any. 

 

Sota la direcció de la nostra professora Aina Ripol, disfrutarem de la màgia del teatre on aprendrem però, sobretot, ens ho passarem molt bé. Farem nous amics i amigues, aprendrem dalt l'escenari a perdre la vergonya i a expressar-nos, a riure i a emocionar-nos. I prepararem un espectacle per a ensenyar-ho a tothom a final de curs! No tinguis vergonya i vine a passar-ho bé amb La Tropa!

 

 

PREU SOCIS/ES TROPA: 37€/MES

PREU NO SOCIS/ES: 42€/MES

  

Si encara no ets soci o sòcia de La Tropa, clica aquí i disfruta d'un bon descompte i d'altres beneficis

per ser de La Tropa Teatre!!!


EXTRAESCOLAR DE TEATRE MUSICAL 23-24

 

 

Un any més, reeditem el Curs Extraescolar de Teatre Musical amb una novetat: hem obert una nova franja d'edat per a nens i nenes de 8 a 13 anys!!!

 

Sota la direcció de la Judith Porta i la Mariona Marsol, les classes s'imparteixen a la Sala La Tropa (St Ramon, 125) i tenim els següents horaris:

  • Infantil: de 8 a 13 anys - Dimarts 17:30h a 19:30h
  • Juvenil: a partir de 14 anys - Dijous 19:30h a 21:30h

 

PREU SOCIS/ES TROPA: 37€/MES

PREU NO SOCIS/ES: 42€/MES

 

 

Si encara no ets soci o sòcia de La Tropa, clica aquí i disfruta d'un bon descompte i d'altres beneficis

 per ser de La Tropa Teatre!!!LA TROPA 2.0