ANNIE, EL MUSICAL - FI DE CURS DE TEATRE MUSICAL


Quin exitàs el musical de fi de curs dels nostres alumnes de "Teatre Musical" de l'Escola de La Tropa!

 

Els passats 25 i 26 de maig van presentar a la Sala Mª Roser Carrau el musical "Annie", un dels musicals més premiats a Broadway sota la direcció de la Mariona Marsol i la Judith Porta, directores del curs. 

 

La petita Annie és una òrfena que viu en l’orfenat administrat per una dona malvada, la senyoreta Hannigan. Per atzar, la confiada i decidida Annie entra a la vida del milionari Oliver Warbucks que comença a agafar-li afecte i decideix adoptar-la. No obstant això, Annie segueix decidida a conèixer als seus veritables pares. Una parella de bergants, Rooster i Lily, es fan passar pels pares, ajudats per la Senyoreta Hannigan per tal d’accedir a la petita fortuna de la nena.

 

 

La Sala Mª Roser Carrau es va quedar petita! Els 2 dies es van exhaurir les entrades, certificant de nou la bona feina que s'està fent! Una posada en escena espectacular, veus en directe i uns números musicals impossibles!

 

Des d'aquestes línies felicitar als nostres alumnes per posar tanta passió i esforç i esperem retrobar-los el curs que ve! Bones vacances!!!LA TROPA 2.0